ovat OrboTech Finland Oy:n tavaramerkkejä – OrboTech Finland Oy
Täysin puhdasta ilman kemikaaleja.
Siivous joka säästää ympäristöä, sisällä ja ulkona. Soita 09 4270 5005

Tue asiakkaasi halua huolehtia ympäristöstä.Irrota lika pinnoilta täysin puhtaalla vedellä.

UltraH2O by OrboTech auttaa palveluliikettä saavuttamaan vahvoja etuja toiminnassaan. Tarjoamalla korkeinta mahdollista laatua siivoukseen ilman kemikaaleja autat asiakkaitasi säilyttämään korkean puhtaustason ja samalla saavutat omat ympäristötavoitteesi.

Hoida siivous ilman kemikaaleja ja tarjoa asiakkailleUltraH2O by OrboTech- menetelmää.UltraH2O by OrboTech- menetelmän avulla autat asiakasta säilyttämään pinnat pitempään puhtaina. Näin tarjoat paremman ympäristön huomioimisen, työympäristön, terveyden ja kokonaistaloudellisuuden toiminnassasi.

Siivouspalveluja pienemmällä ilmastointivaikutuksella

Ympäristö ja kestävä kehitys ovat tärkeitä kilpailutekijöitä.UltraH2O by OrboTech vahvistaa menestystäsi asiakkuuksissa, joissa ympäristösertifioinnit ovat tärkeitä. kuten esim. Joutsen merkki.

Terveempi työympäristö johtaa parempaan terveyteen

Kaikilla toimitiloissa olevilla; siellä työskentelevillä, majoitetuilla, hoidossa olevilla tai vierailijoilla on oikeus terveeseen työympäristöön.

UltraH2O by OrboTech auttaa vähentämään astma- ja allergiaongelmia.

Taloudellisuutta oikeilla siivousmenetelmillä

Taloudellisuus on palveluliikkeille tärkeä asia. Oikeanlaiset menetelmät ovat taloudellisuuden parantamisen kulmakiviä. SiivoaminenUltraH2O by OrboTech- menetelmällä parantaa talouttasi merkittävästi.

Pinnat säilyvät kauemmin puhtaina, joka vähentää siivouskertoja. Normaalisti ei myöskään tarvita pintojen erillistä kuivaamista.

Yksinkertaiset työ- ja menetelmäohjeet helpottavat kommunikointia, mikä on tärkeää monikulttuurisissa organisaatioissa.