ovat OrboTech Finland Oy:n tavaramerkkejä – OrboTech Finland Oy
Täysin puhdasta ilman kemikaaleja.
Siivous joka säästää ympäristöä, sisällä ja ulkona. Soita 09 4270 5005

Pysyvästi hyvät puhtaustasot liikuntatiloissa.

Liikuntatiloissa sekä uimahalleissa/kylpylätiloissa on jatkuvasti erilaisia haasteita. Pukeutumistiloissa ovat omat hygieniavaatimukset, kuten myös muissa asiakastiloissa. Allastiloissa on vaikeasti puhdistettavat klinkkerilattiat, joissa on kaiken lisäksi liukastumisvaara. Korkeatasoiset yksityistilat ja ravintolaympäristöt kylpylöissä vaativat myös oman korkean puhtaustasonsa.

UltraH2O by OrboTech soveltuu täydellisesti liikunta- ja urheilutiloihin sen helppouden ja tehokkaan vaikutuksen ansiosta - kaikille pinnoille. Menetelmällä saat puhtaustason säilymään pitkään suihkutiloissa ja pukuhuoneissa.

Märkätiloissa liukastumisten minimointi sekä esimerkiksi saumojen syväpuhdistus

Uimahallien märkätilat kitkalaattoineen tai pinnoitteineen, joissa on syvät saumat ja joissa esiintyy orgaanista kasvustoa koetaan useasti vaikeiksi pitää puhtaina. UltraH2O by OrboTech- vesi rajoittaa orgaanisten kasvustojen, kuten levän esiintymistä ja pitää samalla pinnat puhtaina.

Kestävä vaikutus märkätiloissa

Täysin kemikalivapaa UltraH2O sopii uimatilaympäristöön. Lattialla usein käytössä olevat pesuaineet joutuvat asiakkaiden jaloissa altaaseen mikä saattaa aiheuttaa klooritasapainon muuttumisen. UltraH2O veden avulla klooritaso pysyy tasaisempana.