ovat OrboTech Finland Oy:n tavaramerkkejä – OrboTech Finland Oy
Täysin puhdasta ilman kemikaaleja.
Siivous joka säästää ympäristöä, sisällä ja ulkona. Soita 09 4270 5005

Tulevaisuuden tekijöille on puhdas, hajuton ja allergiavapaa päiväkoti tai esikoulu hyvä alku tulevaisuuden haasteille.

Lapset ovat arvokkainta elämässä. Kasvuiässä he kehittyvät ja ovat erityisen alttiita kemikaalien vaikutuksille ja useat päiväkodit ja esikoulut pitävät tärkeäna myrkytöntä ympäristöä. UltraH2O by OrboTech edistää hellävaraista tehokasta siivousta, ilman kemikaaleja.

Vahingolliset aineet saattavat joutua tekemisiin lasten ihon kanssa kun he leikkivät lattialla tai koskettavat muita pintoja, joissa on käytetty siivouskemikaaleja, jotka saattavat haitata hormonijärjestelmää ja aiheuttaa allergioita. Siivous Orbotechin UltraH2O vedellä on kestävä ja oikea valinta paikoissa joissa todella puhdas, hajuton ja allergiavapaa ympäristö nähdään tärkeänä lasten tulevaisuudelle. Useat julkishallinnon kohteet valitsevatUltraH2O by OrboTech- menetelmän näistä syistä.

Lue erään kunnan kokemuksista UltraH2O by OrboTech veden käytöstä.

Kouluympäristö vaikuttaa hyvinvointiin ja kehitykseen.

Varttuneempien lasten kouluympäristössä koetaan koulusiivous haasteellisena. Oikean menetelmän valinta on tärkeää pintojen puhtauteen, oppilaiden viihtyvyyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn. UltraH2O by OrboTech tarjoaa taatun allergiavapaan menetelmän sekä siivoustuloksen joka kestää kauemmin.